Δυναμικό Παρών της Elviart Kaloidas S.A. στο Μέλλον της Διατροφής!

24 Οκτ, 20190

Συμπληρώνοντας 100 χρόνια, πραγματοποιήθηκε από 5-9 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας, η σημαντική Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Anuga 2019, που φέτος ξεπέρασε κυριολεκτικά τον εαυτό της!
Με περισσότερους από 170.000 εμπορικούς επισκέπτες από 201 χώρες (3% περισσότεροι από το 2017!) και περίπου 7.500 εκθέτες από 106 χώρες, η δυναμική της εμπορικής διάδρασης και ανταλλαγής πρωτοπόρων ιδεών και ποιοτικών προϊόντων έφτασε σε πρωτόγνωρα υψηλά επίπεδα.

Το μήνυμα της Anuga 2019 «Taste the Future» αντιπροσώπευσε εύστοχα την επιτυχημένη πορεία των εκθετών της, από τους τομείς των Τροφίμων & Ποτών, μεταξύ των οποίων η παραδοσιακά πρωτοπόρα εταιρεία Elviart Kaloidas S.A.
Το δημιουργικό εκθεσιακό περίπτερο της Elviart Kaloidas S.A. Hall 4.1., Stand CO80, έγινε πόλος έμπνευσης, συζητήσεων και νέων συνεργασιών.
Σε αυτό, η Elviart Kaloidas S.A. άδραξε την ευκαιρία να επιδείξει όλη την οικογένεια των προϊόντων της, δίνοντας έμφαση στις νέες προτάσεις της, τη σειρά tortilla, την πίτα με αλεύρι καλαμποκιού, καθώς και την περίφημη Αυθεντική πίτα της, που βασίζεται σε παραδοσιακή συνταγή της, από το 1952.

Σύμφωνα με την κα Θάλεια Καλοϊδά, Purchase Manager της Elviart Kaloidas S.A.:
«Κατ’ αρχάς, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όσους επισκέπτες τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερό μας. H Elviart είναι μία εταιρεία παραδοσιακή. Οι καταναλωτές επιλέγουν τις πίτες μας, γιατί ξέρουν ότι τις δημιουργούμε με τα πιο αγνά υλικά, για να είναι πάντα αφράτες και καλοψημένες, από την πρώτη ως την τελευταία κάθε συσκευασίας.
Δεν σταματάμε να ανανεώνουμε συνέχεια τις προτάσεις μας, μεγαλώνοντας την οικογένεια των προϊόντων μας, γιατί αυτή η αγνή, παραδοσιακή γεύση, ιδιαίτερα υψηλής διατροφικής αξίας είναι η γεύση, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον!»

, Δυναμικό Παρών της Elviart Kaloidas S.A.  στο Μέλλον της Διατροφής! , Δυναμικό Παρών της Elviart Kaloidas S.A.  στο Μέλλον της Διατροφής!

Αφήστε μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με * συμπληρώνονται υποχρεωτικά.