Εξαγωγές

Ταξιδεύουμε σε κάθε μεριά του κόσμου, με τελικό προορισμό… μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Το 1982, χαρτογραφώντας τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς, ξεκινήσαμε μία νέα επέκταση στη Γερμανία, η οποία εγκαινίασε την εξαγωγική μας δραστηριότητα.

Έκτοτε, η εταιρεία μας επενδύει δυναμικά στον τομέα της εξωστρέφειας, με σημαντική παρουσία σε δεκάδες χώρες, ανά την υφήλιο. Διατηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε Αυστραλία, Αμερική και Ευρώπη, από τα Βαλκάνια μέχρι και τις Σκανδιναβικές χώρες.

, Εξαγωγές

Τα προϊόντα μας είναι γνωστά στον κλάδο του food service από επαγγελματίες κάθε χώρας, ενώ τα τελευταία χρόνια προμηθεύουμε με πίτες σημαντικές αλυσίδες λιανεμπορίου του εξωτερικού.

Όλα αυτά τα χρόνια, αφοσιωμένοι στο όραμα της εξωστρέφειας, ενισχύουμε καθημερινά την παρουσία μας στις αγορές που βρισκόμαστε ήδη, μέσω των συνεργατών μας και παράλληλα, αναπτύσσουμε το δίκτυο διανομής μας, σε νέες χώρες.

Οι δραστηριότητές μας εκτός συνόρων, υποστηρίζονται από προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ενδυναμώνονται με τις συνεχείς επαναπιστοποιήσεις που λαμβάνουμε από τους ετήσιους ελέγχους, σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας, με διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα.

Έτσι, κερδίζουμε την προτίμηση των καταναλωτών στις διεθνείς αγορές και διατηρούμε «φρέσκια και αφράτη» τη Μεσογειακή κουλτούρα, προσθέτοντας την Ελληνική γεύση στις διατροφικές συνήθειες κάθε χώρας.

Εκθέσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία ή θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία διανομής των προϊόντων μας στη χώρα σας, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επικοινωνία.