5 Συμβουλές για να ξεκινήσει καλά ο Σεπτέμβρης!

7 Σεπ, 20220

Βάλε νέους στόχους! Αν και πολύς κόσμος βάζει στόχους με την αρχή του νέου έτους, αξίζει σίγουρα να εκμεταλλευτείς το γεγονός πως το καλοκαίρι έχει τελειώσει και έχεις αποκτήσει θετική ενέργεια και καθαρό μυαλό.

Κάνε ένα φρεσκάρισμα στον χώρο σου με μια μικρή ανανέωση στο σπίτι, το δωμάτιο σου ή και τη ντουλάπα σου. Δεν θα ανανεώσεις μόνο τον χώρο σου, αλλά και τη ψυχολογία σου.

Ξεκίνα διατροφή και ασκήσου όσο μπορείς! Τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι και πέφτει σιγά σιγά η θερμοκρασία, μπορούμε να κάνουμε πιο εντατικά γυμναστική, αλλά και να αρχίσουμε μια ισορροπημένη διατροφή. Μπορείς να μάθεις πολλές από τις συνταγές μας στο blog της Elviart καθώς και στα social media, όπου θα δεις πως οι συνταγές που σου προτείνουμε μπορούν να είναι υγιεινές αλλά και απολαυστικές!

Ναι μεν πήρες ενέργεια από τις διακοπές και ετοιμάζεσαι να ακολουθήσεις τους νέους στόχους, αλλά μη τα κάνεις όλα μαζί! Κάνε ένα πράγμα τη φορά, έχοντας πρόγραμμα και ψυχραιμία, για να πετύχεις αυτά που θες.

Το ότι μπήκε Σεπτέμβρης δεν σημαίνει πως χειμώνιασε! Έτσι και αλλιώς, στην Ελλάδα οι ζέστες καλά κρατούν. Η θάλασσα παραμένει ζεστή, οπότε σίγουρα αξίζει να κάνεις μια ακόμη βουτιά!

#Elviart #elviartips #September #pita #pitabread #food #foodie

Αφήστε μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με * συμπληρώνονται υποχρεωτικά.