Η Elviart στη SIAL Paris 2022!

7 Οκτ, 20220

H Ελληνική Βιομηχανία Αρτοσκευασμάτων ELVIART ΚΑΛΟЇΔΑΣ Α.Β.Ε.Ε.  εκθέτει τα ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα της στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL.

Η SIAL, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών σε διεθνές επίπεδο.

7.200 εταιρείες από περισσότερες από 119 χώρες συναντιούνται στο Παρίσι για να εμπνεύσουν και να εμπνευστούν, έχοντας τη μοναδική ευκαιρία να προβάλουν παγκοσμίως τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων τους. Οι σύγχρονες τάσεις του κλάδου καλύπτονται δημοσιογραφικά από κάθε μέρος του κόσμου, καθιστώντας τη SIAL ως την απόλυτα αξιόπιστη πρωτοπόρα συνάντηση των πιο δυνατών αντιπροσώπων στον κόσμο των Τροφίμων και των Ποτών.

Η ELVIART, μία εταιρεία με ιδιαίτερα ισχυρή εξαγωγική παρουσία στον κόσμο, συμμετέχει ενεργά στη SIAL από το 1994.  Και φέτος, από τις 15 έως και τις 19 Οκτωβρίου 2022, θα είναι εκεί για να παρουσιάσει στο ξεχωριστό εκθεσιακό της περίπτερο 5A H 032, τις καινοτόμες προτάσεις της – με αυθεντική γεύση Ελλάδας – στον τομέα της πίτας, αποσκοπώντας επάξια στο να κερδίσει ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση στην πιο απολαυστική αγορά του κόσμου.

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL Paris,

www.sialparis.com

15-19 Οκτωβρίου 2018

Εκθεσιακό Κέντρο Paris Nord Villepinte

Stand 5A H 032

Αφήστε μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με * συμπληρώνονται υποχρεωτικά.