Η ELVIART στη SIAL Paris 2018

19 Σεπ, 20180

ELVIART, Η ELVIART στη SIAL Paris 2018

H Ελληνική Βιομηχανία Αρτοσκευασμάτων ELVIART ΚΑΛΟЇΔΑΣ Α.Β.Ε.Ε.  εκθέτει την ποιοτικά εξελισσόμενη καινοτομία των προϊόντων της στην 28η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL.

Η SIAL, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών σε διεθνές επίπεδο.

7.020 εταιρείες από περισσότερες από 109 χώρες συναντιούνται στο Παρίσι για να εμπνεύσουν και να εμπνευστούν, έχοντας τη μοναδική ευκαιρία να προβάλουν παγκοσμίως τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων τους. Οι σύγχρονες τάσεις του κλάδου καλύπτονται δημοσιογραφικά από κάθε μέρος του κόσμου, καθιστώντας τη SIAL ως την απόλυτα αξιόπιστη πρωτοπόρα συνάντηση των πιο δυνατών αντιπροσώπων στον κόσμο των Τροφίμων και των Ποτών.

Η ELVIART, μία εταιρεία με ιδιαίτερα ισχυρή εξαγωγική παρουσία στον κόσμο, συμμετέχει ενεργά στη SIAL από το 1994.  Και φέτος, από τις 21 έως και τις 25 Οκτωβρίου 2018, θα είναι εκεί για να παρουσιάσει στο ξεχωριστό εκθεσιακό της περίπτερο 6B 026, τις καινοτόμες προτάσεις της – με αυθεντική γεύση Ελλάδας – στον τομέα της πίτας, αποσκοπώντας επάξια στο να κερδίσει ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση στην πιο απολαυστική αγορά του κόσμου.

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL Paris, www.sialparis.com

21-25 Οκτωβρίου 2018

Εκθεσιακό Κέντρο Paris Nord Villepinte

Stand 6B 026

 

Αφήστε μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με * συμπληρώνονται υποχρεωτικά.