Γεύση περηφάνιας στη SIAL Paris 2018

5 Νοέ, 20180

 

Υποδεχόμαστε τον Νοέμβριο με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον μήνα Οκτώβριο!

Η παρουσία της Elviart, σε μία από τις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών, τη SIAL Paris, άφησε θετικές εντυπώσεις στον κόσμο, χάρη στην καινοτομία και τη φρεσκάδα των προϊόντων της.

Από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου, στο ξεχωριστό εκθεσιακό μας περίπτερο, 6Β-026, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε, σε διεθνές επίπεδο, την πρώτη αυθεντική ελληνική πίτα που έχει 45 μέρες ζωής στο ράφι, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, και παραμένει αφράτη, έως και την τελευταία μέρα!

Η καθημερινή επισκεψιμότητα στο περίπτερό μας ξεπέρασε τις προσδοκίες. Το κοινό, άνθρωποι από κάθε γωνιά της γης, δοκίμασαν τα επιτυχημένα προϊόντα μας, που ήδη εξάγονται σε δεκάδες χώρες. Ιδιαίτερα ξεχώρισε η πίτα μας για σουβλάκι, που κέρδισε το ενδιαφέρον με τη μοναδική ποιότητα και γεύση της.

Το γεγονός ότι μοιραστήκαμε και προσφέραμε την αυθεντική γεύση της Elviart στην υπέροχη γιορτή της SIAL Paris, όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 7.000 εταιρείες από 100 χώρες, αποτέλεσε μοναδική απόλαυση για εμάς!

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προτείνουμε και να δημιουργούμε τα ποιοτικά προϊόντα, που κάνουν την Elviart και την Ελλάδα, περήφανα ανταγωνιστικούς στην αγορά του κόσμου.

Αφήστε μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με * συμπληρώνονται υποχρεωτικά.