, Προφίλ Εταιρείας

Προφίλ Εταιρείας

Όλα τα χρόνια της πορείας μας, εξελίσσουμε την αγαπημένη πίτα για σουβλάκι, σε μία αυθεντική γευστική εμπειρία.

Από το 1952, στο αρχικό εργαστήριο του παππού Γεώργιου Kαλοϊδά, μέχρι τη βιομηχανική μονάδα της εταιρείας ELVIART ΚΑΛΟΪΔΑΣ A.B.E.E στον Ασπρόπυργο σήμερα, παράγουμε κάθε πίτα για σουβλάκι, με πολύ μεράκι.

Έτσι, υπογράφουμε τη δυναμική μας παρουσία σε ποσοστό μεγαλύτερο από 55%, στο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς και παράλληλα, από το 1982, αναπτύσσουμε σταθερά την εξωστρέφειά μας στο εξωτερικό και προμηθεύουμε με ελληνικές πίτες, δεκάδες χώρες.

Με κληρονομιά τη γνώση, σύμμαχο τα προϊόντα σταθερής ποιότητας και κίνητρο τη δική σας γευστική απόλαυση, η παραγωγή της πίτας, για εμάς, δεν είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα συνταγής, αλλά αποτέλεσμα καθημερινής δημιουργίας.

Το όραμα

Το όραμά μας εκπληρώνεται καθημερινά, με τη δημιουργία προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας & η αποστολή μας μετατρέπεται σε έργο, για να ικανοποιήσει τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Έτσι, υλοποιούμε καθημερινά τους στόχους μας, ώστε:

  1. Η ποιότητα της πρώτης ύλης μας να διακρίνει τα τελικά προϊόντα μας.
  2. Να ενδυναμώσουμε την προώθηση των προϊόντων μας, προβάλλοντας την πολυχρηστικότητα της Ελληνικής Πίτας, στο καθημερινό μενού, κάθε νοικοκυριού.
  3. Χάρη στην πρωταγωνιστική μας παρουσία στη διεθνή αγορά, να αναδείξουμε την αυθεντική Ελληνική πίτα για σουβλάκι σε όλο τον κόσμο και να ενισχύσουμε το προφίλ της Ελληνικής επιχειρηματικότητας.
, Προφίλ Εταιρείας
, Προφίλ Εταιρείας

Τα προϊόντα

Προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα, τα οποία αναδεικνύουν τις αξίες της μεσογειακής διατροφής.

Η ποιότητα της ζωής συνδέεται άμεσα με την ποιότητα της διατροφής. Γι’ αυτό φροντίζουμε, καθημερινά, την επιλογή αγνών υλικών και εφαρμόζουμε ελέγχους σε όλη τη διαδρομή παραγωγής των προϊόντων μας, από την πρώτη ύλη, την παρασκευή, έως τη διανομή τους.

Για εμάς, ποιότητα σημαίνει σεβασμός. Έτσι, συνεχίζουμε το έργο μας και συμπληρώνουμε το καθημερινό τραπέζι των καταναλωτών μας, με την αυθεντική Ελληνική γεύση.

Πού μπορούν να βρεθούν…

Με ακεραιότητα και προσήλωση, διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και αναπτύσσουμε σταθερά το δίκτυο συνεργατών μας. Προμηθεύουμε με πίτες επιχειρήσεις Super Markets, εστιατόρια, ψητοπωλεία και εμπόρους, σε όλη την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού.

Καθημερινά, τα προϊόντα μας παραδίδονται, ολόφρεσκα εντός και εκτός Αττικής, μέσω του ιδιόκτητου στόλου εμπορικών οχημάτων ή αντιπροσώπων. Παράλληλα, πωλούνται στο εξωτερικό, εντός και εκτός Ευρώπης, σε κατεψυγμένη μορφή, με διάρκεια ζωής 12 μηνών.

Σε όλη τη διαδικασία διακίνησης, βρισκόμαστε ενεργά στο πλευρό των συνεργατών μας. Καλύπτουμε κάθε τους ανάγκη, για να συμβάλλουμε, με κάθε τρόπο, στην προσπάθειά τους για καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των τελικών καταναλωτών μας.

, Προφίλ Εταιρείας